Over ons

Ons verhaal

Marc Nauwelaerts studeerde in ’79 af als beenhouwer aan de Piva in Antwerpen. Als jonge knaap én beenhouwerszoon deed hij ervaring op bij 3 verschillende werkgevers en bij zijn ouders in de zaak.

Marc leerde datzelfde jaar Lili kennen en samen besloten ze in ’86 de slagerij van René en Simone, hun voorgangers, over te nemen. In ’89 werd de slagerij hun eigendom en hebben ze enkele aanpassingswerken gedaan.

Uiteindelijk deelden ze hun passie voor de slagerij met hun dochter Karen. Als afgestudeerd kinderverzorgster, begon zij in 2005 als bediende in de slagerij. In 2007 begon ze dan aan de cursus slager-spekslager en na 3 jaar avondschool studeerde zij, in 2010, ook af als beenhouwer.
Vanaf 1 november 2015 heeft Karen de overstap gemaakt om mede-zaakvoerder te worden. Ook haar echtgenoot, Stefan, heeft ons team sinds die dag versterkt. Als afgestudeerde tandtechnieker moet hij nog veel leren, maar onder het goedkeurend oog van schoonvader Marc, zorgt hij mede voor de uitstekende service en kwaliteit van ons familiebedrijf. Ondertussen heeft ook Stefan, na 3 jaar avondschool, zijn diploma van slager-spekslager op zak. Hij studeerde af in juni 2019.

Bij Slagerij Marc & Lili zetten wij ons elke dag in om een zo vers mogelijke kwaliteit en een zo goed mogelijke service aan onze klanten te bieden!

Plaats je bestelling

Slagerij Marc & Lili
Sint-Jansstraat 25
3118 Werchter
 
Telefoon
 
WhattsApp
(ENKEL berichten)
0473/79.14.31
Vermeld Naam, Datum en Uur van afhaling

E-mail
info@slagerijmarcenlili.be
Volg Slagerij Marc & Lili
Volg De Kreemdoos